Forum logo

Lotgenotengroepen

Schrijf je in

Forum logo

Forum naasten

Bezoek het forum

Mail logo

Bereik Stop it Now! ook via mail. Stuur een bericht naar vragen@stopitnow.be en wij helpen je graag verder.

Lotgenotengroepen

Doorheen het jaar zullen er, onder toezicht van gespecialiseerde professionals, 5 tot 6 contactmomenten in kleine groep worden georganiseerd.

Tijdens deze contactmomenten kunnen naasten informatie verkrijgen, ervaringen met elkaar delen, elkaar steun bieden, erkenning geven en krijgen. Er zal onder meer worden gepraat over verschillende thema’s omtrent gevoelens en gedrag naar minderjarigen toe, maar ook over de impact hiervan op jou als naaste. Binnen deze gesloten groepen creëert Stop it Now! een veilig kader door met alle deelnemers concrete afspraken te maken over vertrouwelijkheid, respect voor elkaar, beroepsgeheim en geheimhouding. 

In een kennismakingsgesprek worden jouw noden en verwachtingen afgetoetst en wordt er verder ingegaan op praktische informatie, het opzet en het doel van de lotgenotengroep.

Wens je deel te nemen?

Heb je interesse om deel te nemen aan een lotgenotengroep, dan kan je je gegevens invullen met behulp van het registratieformulier. Jouw gegevens worden versleuteld bijgehouden en zijn niet raadpleegbaar voor anderen. De gegevens worden bijgehouden om een kwalitatieve ondersteuning vanuit onze organisatie te kunnen bieden. 

Wil je graag meer informatie of heb je vragen? Dan kan je ons bereiken op het nummer 03 821 39 39 of via mail

Locatie
Contacteer me via

Privacy

Sluit deze website